Fashionwerk.nl succesvol gelanceerd!

Fashionwerk.nl is een nieuwe online vacaturebank speciaal gericht op de Nederlandse mode en Lifestyle branche. Op de site zijn banen en stages te vinden voor alle niveaus en takken binnen de modebranche. Fashionwerk.nl koppeld werknemers en werkgevers in de Nederlandse modebranche.

Voor werkgevers
Fashionwerk.nl is een vacaturesite voor de mode en lifestyle branche. Op Fashionwerk.nl plaats u voordelig vacatures en vind u snel geschikte kandidaat! Daarbij worden uw vacatures automatisch doorgeplaatst op diverse fashion en lifestyle gerelateerde websites en sociaalnetwerken zoals Twitter, Linkedin en Facebook! Hierdoor heeft uw vacature direct een groot bereik!
Voor werknemers
Meld u nu gratis aan op Fashionwerk.nl, de grootste banensite voor de mode en lifestyle branche. 100% gratis met gemakkelijke vacature alert functie waarmee om direct per e-mail op de hoogte gebracht wordt van nieuwe vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht. Plaats nu uw CV en vind een leuke baan in de mode en lifestyle branche!

Geen categorie

Geef een reactie